web analytics
Gå till innehåll

Beställa te på nätet är både praktiskt och smidigt

Då var det ny vecka igen. Tiden går fort. Just nu så har jag en liten paus från de vardagliga bestyren. Då satte jag mig här med mitt kaffe. Min dotter behöver kläder och jag köper ibland hellre på internet än i de vanliga butikerna. Det är lättare och smidigast tycker jag. Idag kan man handla vad som helst på internet. Allt från kläder till mat. Där emellan har vi då te och kaffe.

Tealy.se är en butik på nätet som säljer både te och kaffe. Mina döttrar älskar te och jag kan dricka te någon gång ibland. Tealy har grönt, svart, vitt te, rött te (rooibos), oolong te samt frukt och örtteer. De har även ekologiskt. Det tycker jag är superbra faktiskt.

När jag dricker te så vill jag att det ska smaka. Det gör väl all dryck tänker kanske en del, men vad jag menar är att jag vill ha smak av något som jag tycker om annars i annan dryck. Äpple och fläder till exempel. Jag tycker om smaken av syrligt vinteräpple och fläder. Det sistnämnda får mig att minnas tillbaka då vi hälsade på min faster Saga. Hon hade hemmagjord flädersaft. Jag har några fler favoriter än äpple och fläder. Rooibos Svenska bär, Fruktte Sommargott och  Guava.

 

Tealy
Grönt te smaksatt med guava, ananas och apelsin. Friskt och syrligt. Balansen mellan guava, ananas och apelsin ger c-vitaminernas skärpa och en fruktighet som väger upp utan att bli söt. Ett lätt te som väcker till liv utan att överbelasta och tillfredsställer utan att ta över.

Tealy har inte bara te och, utan de har tillbehör, burkar, godsaker och mycket annat som tillhör te och kaffe. Företaget finns i Finspång och de levererar till hela Sverige med DHL och posten.

Är du som jag? Köper du hellre över nätet? Vill du slippa stressen i affären? Vill du ta dig tid att läsa om produkten innan du köper den? Då rekommenderar jag verkligen tealy.se De har många sorter av te och kaffe och de har en snabb leverans. Handlar man dessutom för 500 kr så får man fri frakt med. Att handla på internet är smidigt och praktiskt.

Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta här hemma. Ha en fin dag.

Tealy
Rooibos smaksatt med hallon, jordgubb, lingon och tranbär, med stora bitar av hela jordgubbar och hallon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: