web analytics
Gå till innehåll

Big Wedding

Dagen idag har sprungit iväg. Förmiddagen tillbringade vi på vårdcentralen här i Borgholm. Min dtter svimmade av flera gånger och det under vila. Jag ringde vårdcentralen först ch de skulle ringa tillbaka men det gjorde dom inte så vi bar ut henne i bilen och körde dit. Vi haffade en rullstol där och körde in henne. Väl i väntrummet ringde dom men då sa jag att jag behövde inte deras hjälp d¨jag redan befann  mig där.

Vi fick en sköterska som inte förstod någonting. Det kändes s¨i alla fall. Min dotter sitter i rullstolen och är avsvimmad. Hon ställer frågor till henne som hon vill ha svar på men min dotter kan inte ge henne dom. Jag berättar....eller är på väg att berätta men då avbryter hon mig och säger att hon vill ha svaren fr¨n min dotter. Ja lycka till tänkte jag. Hon kunde ju inte ge henne dom. Läkaren som hon fick var bra i alla fall. Vi har fått henne ibland n'r inte vår ordinarie läkare är på plats. Hon pratade och lyssnade. Dottern vaknade till liv och började må bättre men det varade till nu ikväll då hon svimmade igen. Läkaren skickade in några remisser till Kalmars sjukhus. Nu hoppas vi på att dom kan ge ss svar på vad det är sm fattas henne!

Vi har sett på film nu ikväll. Diane Keaton och Susan Sarandon var i högform. Big wedding hette filmen. En film jag faktiskt har missat. Snart är det dags för sängen för min del. Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: