web analytics
Gå till innehåll

Bilder från helgen

Jag lovade bilder från helgen. Skulle egentligen lagt in dom i går men jag kom hem så sent från mötet så det var inte mycket jag hann med. Lägger in bilderna under detta blogginlägg i stället. Igår åkte jag ner till Skåne för att sitta på ett möte. Jag hade min tvillingdotter med mig och hon trivdes som fisken i vattnet. Vi satt mestadels i bilen men vi passade på och prata och bara myste. Hon blev lite bortskämd på resan. Hon fick både glass och läsk och ensam tid med mig. Det är inte ofta mankan få den tiden med ett enskilt barn men det är roligt när det väl händer.

Vi åkte klockan 9 på morgonen och var inte hemma förrän strax innan 8 på kvällen. Mötet tog bara 1 1/2 timme så det är mycket åkning i bil med andra ord, men det är det värt.

Idag har jag tvättning på min lista och sedan ska jag plocka lite här och var. Vi ändrade ju om i flickornas rum i förrgår och sedan har det stått still i och med jag var borta i går. Ni får ha en fin dag så hörs vi snart igen.

Så här god såg mors dags tårtan ut. Den var lika god som den såg ut som.

Här är vi hos svärmor och gratulerar henne. EFter fikat så tog vi en promenad och barnen lekte på lekplatsen. När det var dags att gå hemåt så började det naturligtvis att regna, men det försvann rätt så fort. Efter visiten hos svärmor så åkte vi till pappa med en tårtbit och fikade med honom. Sen var det raka vägen till pizzerian och äta sig mätt på onyttig mat. 

Vacker miljö finns det i Köpingsvik och jag kunde som vanligt inte låta bli att fotografera lite. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: