web analytics
Gå till innehåll

Billiga graviditetstester

God morgon. Igår var det varit bra väder men det mulnade till lite senare på dagen. Jag jobbade några timmar igår och ska jobba några timmar idag med. När jag kom hem igår så gav jag mitt lilla barnbarn gröt. Hon är för go. Barnbarn är som det sägs, livets efterrätt.

Min minsta är 8 år så det är några år sedan jag hade en bebis. Jag har gjort  mitt på den fronten. Nu är det mina barns tur 🙂

Ibland när jag ser på mina 7 barn så tänker jag hur lyckligt lottad jag är. Det finns dom som försöker få barn men som aldrig får. Sen finns det dom som verkligen kämpar för att få barn men kvinnan har svårt för att bli gravid. Av alla mina 7 barn så är ingen av dom planerade. Jag blev gravid lätt.

Jag har aldrig behövt ta något ägglossningstest men däremot så har jag använt mig av graviditetstest. Idag kan man köpa dom lite överallt. De finns billiga graviditetstester i vanliga affärer men naturligtvis även på apotek. Vill man inte gå in i en butik och handla det så kan man vända sig till apotek365 här på Internet. De har inte bara graviditetstester utan de har mycket annat som är värt att kika på.

Det som jag tycker är bra med att beställa på nätet är att man slipper bära hem sakerna. Ibland så är det tungt att bära så då sparar man ryggen. Jag tycker det är snabbt och smidigt att ta det över nätet.

Då jag har skrivit om just graviditetstester så kan jag informera er om att just nu får man 5 stycken för 99 kr på apotek365.se. Det var billigt tycker jag. När jag köpte för att se när jag var gravid så kostade en över 70 kr. Det finns ju olika sorter idag att välja mellan en alla ger de samma resultat.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Njut av dagen och ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: