web analytics
Gå till innehåll

Bingolotto kan ge dig vinsten

Jag satt och tittade på bingolotto för lite sedan och jag tycker att programmet har verkligen blomstrat upp. Det är nog 20-22 år sedan som jag spelade för första gången. Leif "Loket" Olsson var programledare. Jämfört med hur programmet är uppbyggt idag mot hur det var då så tycker jag att det 'r så mycket bättre nu. Jag älskar underhållningen som de har. De har fina artister och den nuvarande programledaren Ingvar Oldsberg är ju som klippt och skuren för sin roll i programmet.

Att spela bingo är roligt. Det är tidsfördrivande och samtidigt så har man en chans att vinna lite pengar. Det är väl aldrig fel?! Jag älskar underhållande program så man kan ju säga att bingolotto är ett av mina favoritprogram. Det är inte alltid jag spelar men det är roligt att sitta framför TV:n ändå för att bara bli underhållen för en stund. Min tvillingpojke Benjamin och min näst yngsta son Hampus älskar att spela. De tycker det är spännande för de kan ju vinna. De har inte gjort det än men de försöker.

För några veckor sedan var Christina Lindberg och Lasse Sigfridsson där. De framförde Christinas senaste skrivna låt och den är ju bara så bra. Lugn och fin och vem är inte bäst att framföra sådana låtar om inte dessa två. Deras röster smälter ju samman och man hör texten på ett sätt som man lever sig in i. Jag älskar texter som säger något.

Spelar ni bingolotto? Har ni vunnit något? Eller du tillhör den lilla skaran som inte vet vad bingolotto är för ett program? Det är lätt idag att få fram information om dom. Kika in på deras hemsida. Där finns en hel del att läsa om programmet. Jag önskar dig lycka till nästa gång du spelar. Hoppas du vinner 🙂

De har ju inte bara pengar som man kan vinna utan det är ju allt från resor till bilar. En resa till solen hade ju inte varit helt fel! Jag hade hellre vunnit en resa än en bil, men sen o andra sidan så kan man ju sälja en bil och resa för pengarna. Ja man får se helt enkelt vad man gör den dagen man skulle vinna.

Nu blir det sängen för mig. Kanske så drömmer jag om storvinsten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: