web analytics
Gå till innehåll

Bio för barnen

Idag har barnen varit lediga från skolan.De har studiedag men de stora barnen hade hemuppgifter som de skulle göra idag. Vi satt här hela förmiddagen och fixade med det. Det var nyheter som de skulle skriva på engelska. Robin har ju haft en kompis här hela helgen så jag har haft 3 ungdomar hemma samt 4 mindre barn och det har gått bra och de stora barnen kunde göra sitt ändå.

Just nu sitter de stora barnen på biografen här i Borgholm och ser på kvarteret Skatan. Själv sitter Pontus och ser på en film hemma och knaprar på popcorn medan Hampus och Benjamin spelar spel.Beatrice sitter i det andra rummet med popcorn och tittar på ett annat TV program. Själv har jag dammsugit och nu tar jag det bara lugnt.

Idag blir det ingen promenad då jag har barnen hemma och det blåser som in i norden. Imorgon är barnen tillbaka till skolan och dagis och då blir det lång promenad igen. Jag märker att det har gett resultat.Jag märker det med min förlovningsring.Innan fick jag inte av den men nu kan jag. Det hjälper att röra på sig. Hade önskat att jag skulle kunna ta ut det mer men det är svårt när man har barnen hemma mestadels. Kan ju inte bara lämna dom direkt.

Nu ska jag fixa lite kaffe och sedan blir det att vika tvätt. Ha en fin dag.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: