web analytics
Gå till innehåll

Bio för hela slanten

Halva månaden har gått och vi är snart inne på vintertiden. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Fast tiden springer iväg ibland så kan vissa dagar kännas så otroligt långa. Igår var en sådan dag. Den tog aldrig slut.

Jag har gått och blivit förkyld. Ögonen rinner och jag är svullen och sårig vid ögonen. Inte så konstigt men ändå. Jag har inte gjort något vettigt alls förutom satt igång en maskin tvätt idag. Ska dock snart påbörja och städa av.

Jag mår inte helt hundra i kroppen. Är trött både psykiskt och fysiskt. Det är nästan så man längtar tills november månad ska komma för sedan brukar det gå fort. Jag längtar till våren redan.

Småkillarna var på disco igår. Först ut var Pontus och sedan Hampus. Det var att åka fram och tillbaka för att hämta och lämna. Hampus är rolig för han ville att jag skulle stanna kvar men det var inte mycket plats kvar där och jag sa att vi kommer om 1 1/2 timme igen. Han var rädd att vi skulle glömma och hämta honom stackaren. Vi fick lova att komma lite tidigare n när det slutade.

Vi åkte iväg så vi var där en kvart innan discot slutade. när han såg mig sa han: Måste ni komma nu?

Ja han vet vad han vill hahaha.

Robin och Benjamin har varit på lan i helgen på  och folkan. De slutar vid 2 idag. En timme efter det är dags att vara på bion och sälja godis för då är det dags för filmklubben. Ikväll går nästa film occh då är det öppet för allmänheten. Inferno med Ton Hanks går då.

Nu ska jag påbörja städningen här hemma. Ha en fin dag!

4 reaktioner på ”Bio för hela slanten

 1. Vicki

  Inne och kikar i din blogg sätter ett litet tassavtryck efter mig.

  Tiden verkligen rusar iväg snart är oktober slut.

  Hur gamla är dina barn?

  Ha det gott,Vicki

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Hej 😀 Roligt att du kom och lämnade ett avtryck efter dig. Ja dagarna springer iväg.

   Jag har några vuxna barn, några ungdomar och några yngre barn 😀 De är i åldrarns 22, 19, 18, 14, 14, 10 och 8 år. Har du barn?

   Ha det gott 😊

   Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ibland så är det skönt och kunna "älta" för det rensar själen. Jag har alltid skrivit ut mina känslor, tankar och funderingar för det får mig att må bättre 🙂 <3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: