web analytics
Gå till innehåll

Biohelg och god mat

Haft en underbar helg.  I går så åkte jag och Fredrik iväg själva med husbilen. Körde till Kalmar för att ta oss in på Stensö camping. En mycket mysig camping fast deras toaletter var inte alltför mysiga. Det var tänt och så men inte där toaletterna var. idag trodde jag skulle få hjärtinfarkt. jag gick på toaletten. När jag är klar och vänder mig om för att spola så ser jag ett djur sitta på toalettsitsen. En bagge eller nått. Jag trodde hjärtat skulle stanna på mig.

Hur som helst så var det ändå trevligt om man bortser från det djuret. Igår gick vi in till stan. Det var Ironman på gång så det var en hel del folk i stan. Vi gick till biostaden och satte oss och kikade på Mission: Impossible Rogue Nation. Den var bra. Fartfylld kam man säga. Efter filmen gick vi lite och kikade i stan. Vi strandade på restaurangen Athena och tog en pizza. Sen gick vi lite till på stan och sedan tog vi en kopp kaffe på Waynes Coffey. Sen strosade vi bara lite för att sedan gå tillbaka till campingen. Något trött var man då.

Idag så satt vi en stund efter frukosten jag läste lite i min bok. Tog det allmänt lugnt och åkte sedan in till stan för att se Prästen i paradiset. Den var rolig men jag trodde ändå att den skulle vara bättre. Efteråt så gick vi till Thai Silk och åt deras buffé och snacka om att jag blev mätt. Nu är vi hemma igen och ska snart vika tvätt. Tillbaka till vardagen med andra ord. Jag hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag har haft.

Stensö

Fredrik

Athena

Ironman

ölandsbron

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: