web analytics
Gå till innehåll

Blåklint fick släktingarna på Elavi Kapell

Då var det helg igen. Dagarna springer iväg. Här går det på som vanligt. Min svärmor håller på än med sina lögner. Börjar bli tröttsamt  men man är också van...tyvärr.  Ja enligt henne har hon aldrig stängt in min son (sitt barnbarn) och hon har aldrig hotat med polisen. Hon kom med en löjlig förklaring till hur samtalet kom sig. Enligt henne så har Hampus drömt det. Jovisst! Han drömde när han var vaken och min dotter drömde nog med för hon var på plats när det hände. Hon ringde oss och det tyckte min svärmor var löjligt för hon tyckte att min dotter sladdrade då. Herregud! Att vara så gammal som hon är men inte kunna stå för det hon gjort!

Hon har slängt ut oss från huset och hon tycker att jag ska be henne om ursäkt för att vi ska ha en chans och bo kvar. Be om ursäkt för vad??? För att hon har kränkt mina barn och kallat dom både för det ena och det andra? Ska JAG be om ursäkt för att hon kallar mina barn för oäktingar? Hon kan inte mena allvar!!!???

Nej det kommer ingen ursäkt härifrån. Inte från mig! Hon påstår att jag kröp till korset sist. Ja det kan man i och för sig kalla det för men det var INTE för att jag så gärna ville vara hennes vän utan det var för att inte beröva barnen sin farmor! Denna gången vill inte ens hennes barnbarn se henne så nu är valet enkelt!

Hon önskade sin egen son lycka till med att hitta ett hem till oss. Väldigt sarkastiskt. Men det var inte heller förvånande. Hon tycker att jag är gräslig och det får hon gärna tycka. Det enda kränkande jag har varit eller sagt till henne är att kalla henne svin och ett äckel. Det tycker jag att hon är då hon har mage att säga att Hampus och Pontus inte är hennes barnbarn och att hon inte vill se dom. Sedan låter det annorlunda till andra, men hon sa det rakt i mitt ansikte när det var marknad här i stan!

Det är inte bara det att hon tycker jag är en hemsk person. Alla tycker det tydligen. Vad tror hon? Att jag ska bry mig? Nej det gör jag inte! Jag vet vad jag har gjort och vad jag har sagt. Att hon går med sina lögner till andra och får dom att tro på dom kan jag inte göra något åt ändå. Jag bryr mig inte!

Blåklint fick dom i alla fall av mig och min familj

Men jag kan ju berätta hur gräslig jag egentligen är. Jag som är den hemska människan går varje vecka upp till hennes döda sons grav och sätter blommor. Nu ligger hennes bror också här på kyrkogården i Borgholm och där var jag, Beatrice och Stéphanie och satte Blåklint dagen efter han urnsattes. Det var i veckan som gick. Jag tyckte det var så sorgligt när jag gick till Tomas (hennes son) grav. Inte en enda blomma hade han fått. Av mig och min familj fick han i alla fall vackra blåklint.

Pappa fick också fina blåklint. Han har en fin gravplats. Den vårdar jag ömt!

Elavi kapell

Elavi kapell

Elavi kapell

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: