web analytics
Gå till innehåll

Bland bröllopsklänningar och ringar

Var uppe med tuppen idag. Nja inte riktigt kanske men vid 8 gick jag upp och skulle väcka min dotter. Hon ska på basketmatch idag i Växjö. Hon var redan uppe när jag skulle väcka henne så hon var nog uppe med tuppen 🙂 Hoppas det går bra för laget idag.

Annars verkar det bli en lugn dag. Den blir vad man gör den till så att säga. Jag skulle behöva göra så mycket här hemma men jag tar det i min takt. Min axel är inte som den ska än.

Jag letar efter bröllopsklänningar på nätet. Vill ju ha en som jag kan trivas i den lilla stund som jag ska ha den på mig. Jag vill gärna ha med släp och gärna med en bolero. Letar efter en ring som jag kan tänkas vilja ha med. Det är inte så enkelt precis. Någon som vet några bra sidor där man kan leta efter bröllopsklänningar och ringar? Tipsa gärna mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: