Gå till innehåll

Bland klänningar och presenter

Då var det söndag och helgen har sprungit iväg som vanligt. Men än så finns ju halva söndagen kvar och frågan är vad man ska göra med den. Jag har hur mycket som helst som behöver göras. Det är städning, tvättning, vikning av kläder och sortera ut från kylen. Allt låter mindre roligt så jag funderar på att mysa med familjen i stället.

Först tänkte jag ta barnen och gå ut en sväng men just nu så är det snöblandat regn ute så jag vägrar att gå ut och bli blöt. Jag har gjort lite nyta i alla fall. Fixat presentaskar och presentpåsar. Det tar sin lilla tid det med.

Bilden som jag har i detta inlägg tycker jag är så söt. Änglar är vackra och och barn är underbara 🙂

Jag hittade en supersnygg klänning på nätet som jag funderar på om jag skulle ha den dagen jag gifter mig. Inet i stället för brölopsklänning utan efteråt. Vad tycker ni om den?

Jag tycker den är supersnygg. Ni hittar den på Modehus.nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: