web analytics
Gå till innehåll

Blåsigt och kallt

Vilken blåsig dag det har varit idag. Vi skulle ta oss en promenad men vi gick hem igen efter 10 minuter. Det var blåsigt och kallt. Vi åkte upp till pappa en stund och han blev glad. Barnen tyckte oxå det var roligt. De är verkligen glada över att ha morfar så nära.

Jag har fått för mig att det varit söndag hela dagen. Det har känts som en söndag. I morgon kommer den väl att kännas som en lördag och på måndag kommer man ha svårt för att gå upp tidigt. Det brukar vara så 😉

Jag ser på Erin Brockovich. Den är så bra. Jag ser på den var gång den kommer på tv. Julia Roberts är så duktig på att visa känslor tycker jag. Efter filmen blir det dock sängen. Det kommer en dag imorgon med och jag har att göra då. Ha en fortsatt fin kväll och sedan en god natt!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Blåsigt och kallt

 1. Anna

  Ja ibland vet man knappt va de är för dag, men skönt att de bara är söndag idag för i morgon jobbar jag 🙂

  Älskar alla filmer med Julia, hon är bra.

  Kram

  Hoppas inte stormen kommer hit

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: