web analytics
Gå till innehåll

Blåsigt och regnet hänger i luften

Då var det söndag och vädret ute ser bra ut. Det blåser lite grann men jag tror inte att det är kallt, men tittar man ut så ser det ut som att det ska börja regna närsomhelst Jag vet inte för jag har inte varit ute än.Man hoppas på fint väder i alla fall.  Jag har ätit frukost. Bara det tar sin lilla tid. Äter flytande kost och och ca 1 1/2 dl åt gången. Det blir inte mycket på en dag precis. Jag har gått ner 7,5 kg och tappat 7 cm runt midjan.

Ännu har jag inte behövt att ta min insulin och tabletter för diabetesen. För varje dag som går så tycker jag att det är så skönt. Tänk att det redan dagen efter operationen så låg sockret stabilt. Helt otroligt. Det fanns ju andra operationsmetoder som man kunde göra men Gastric Bypass är den som är bäst för diabetiker så det fanns inget annat alternativ för mig.

Så vad händer idag då? Ja inte mycket. Det ska städas som vanligt i och för sig och det finns en hel del kläder sm ska vikas och läggas in, så inte så mycket var kanske att överdriva, men detta tillhör den vanliga vardagen så man ser inte på det som något extra jobb. Jag hade önskat fint väder så vi kunde gå till lekplatsen med barnen, men vi får se hur vädret blir framöver.

Ni får ha en fin söndag och sköt om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.