web analytics
Gå till innehåll

Blivande sminköser

Dagen började med ett möte som gick bra. Sen var det dags för jobb. Var en del att göra idag. Det var  fint väder fram till 14 idag, sen kom regnet. Ja det var lite innan dess med men det var så lite som kom då. Vi hann hem iaf jag o barnen innan himmelen öppnade sig.

Tvillingarna hade vars en kompis med sig hem. Beatrice o hennes kompis ville sminka sig så Stéphanie erbjöd dom hennes smink. Hon följde med upp o jag sa att de inte fick sminka sig så mycket. Beatrice kommer ner o säger att de sminkat klart.

Jag sa till Beatrice - Ni har väl inte sminkat så mycket nu för din kompis mamma kommer snart.

Beatrice fnittrade och jag hörde hennes kompis fnittra i köket. Jag hör Stéphanie säga:
- Det har inte sminkat sig själva utan de har sminkat mig.

Stéphanie kommer in och jag får inte fram ett ljud.

Jag tror Stéphanie pngrade sig att hon lät barnen sminka henne...skratt...

Ja de hade iaf roligt. Det är väl det som är huvudsaken. Stéphanie fick dock skynda sig för hon skulle på fotbollsträning inte så lång tid efter sminkningen. Beatrice kompis sa att hon skulle bli sminkös när hon blir stor 😉

Jag fotade flickorna med. Sätter dock inte ut bilden här då jag inte vet om Beatrice kompis mamma tillåter det. Iaf så tittade dom på bilden jag tagit på dom. De tittar o så säger Beatrice: Så snygga vi är!

Skratt...ja de är inte blyga o de vet vad de är!

Nu sitter vi här. Har ätit fläskfilé med potatis. Funderar på en tidig sänggång. Flickorna har redan lagt sig. De var trötta. Själv ska jag snart lägga mig o se en film i sängen.

Ha en fin kväll.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: