web analytics
Gå till innehåll

Blixtar i ögonen

Första dagen på denna veckan. Barnen har haft en veckas sportlov och Hampus började dagen med att kräka. Inget roligt. Jag hoppas inte att det är smittosamt. Veckan har gått fort. Vi har fått en hel del gjort men vi har även myst på en hel del. Vi har umgåtts och tagit dagarna som de har kommit.

Häromdagen gick jag och Stéphanie upp till graven och satte blommor på pappas grav. Vi tände även ett ljus både för honom och alla andra nära och kära som lämnat oss. Det var fint men väldigt kallt. Jag längtar verkligen till våren nu. Ska göra i ordning pappas grav så fort vädret tillåter det.

Idag har jag varit i Kalmar och fotograferat mina ögon. Eller bottnarna rättare sagt. Det såg bra ut tyckte dom. Det tog mer än halva dagen innan mina ögon blev sig själva igen. Känner fortfarande att det är lite suddigt men det är mycket bättre än tidigare i alla fall.

Då jag varit i Kalmar hela dagen så gjorde Tove maten hemma. Hemmagjorda biffar med potatis. Så gott s. Nu sitter man här med lite kaffe och njuter av stunden som är. Jag hoppas ni har haft en fin dag. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: