web analytics
Gå till innehåll

Blogger eller wordpress

Har suttit på föräldramöte i 3 timmar. Snacka om att man är trött nu. Men den tröttheten beror nog på de 6 kroppkakorna jag åt när jag kom hem...efter 21. Är det konstigt att att man är rund o fin? Men det var inte mitt fel. Kroppkakorna nästan skrek åt mig. De ville bli uppätna.

Ska snart lägga mig. Ett måste. En ny dag i morgon kommer o jag har stora planer för den. Jag ska nämligen tvätta hela dagen. Precis hela dagen! Ska dock ta en liten paus när jag ska hälsa på min far, men annars är det alltså tvätt som står på schemat. Intressant va?

Läste ni om Oprah? Hon bjöd hela sin publik till Australien. Jag ville oxå sitta i den publiken. TÄnk att få komma bort någonstans o få glömma alla måsten ett tag. Sååååå skööööööööööööönt det hade varit. Den dagen kommer men nu hade inte varit helt fel.

Jag har börjat fundera på om jag ska byta blogg. Ja inte blogg egentligen utan gå från blogger till wordpress. Någon som läser min blogg som har wordpress eller som har erfarenhet av den? Ni får gärna skriva o säga vad ni tycker. Ja ni andra med naturligtvis.

Nej. Sängen nästa. Ha en god natt!

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

3 reaktioner på ”Blogger eller wordpress

 1. Vicki

  Tvätt det har man aldrig tomt på!! Så jag förstår att du har att göra. Jag har bara 3 barn och aldrig tomt.

  Är du ledig från ditt jobb idag?
  Har hösten kommit till er?

  Vicki

  Svara
 2. Smulan

  Nej det är synd att säga att man kan se botten på tvättkorgarna 😉

  Ja jag är ledig idag. Skönt. Man kan behöva dom dagarna till annat. Det är grått o små regning men ändå skönt. Hösten har definitivt kommit.

  Hur är det hos dig?

  Svara
 3. EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

  Jag har wordpress och är jättenöjd. Fördel kan vara att man kan låsa visa inlägg med lösenord om man inte vill dela dem med andra.

  Just nu har jag wordpress.org på egen domän (fick hjälp att fixa det) men finns även wordpress.com och då döper man själv bloggen.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: