web analytics
Gå till innehåll

Bloggkartan.se – Ett mysterium

Någon som vet hur man lägger in sin blogg på bloggkartan.se? Jag har försökt att lägga in min blogg men den kommer inte in. Bloggen måste indexeras av knuff.se och fast jag gör som det står så syns den inte.Däremot så syns den på nyligen.se men inte på bloggar.se. Ändå så hör alla fyra ihop. Jag fattar ingenting.  Jag går in på och hämtar följande kod.

Jag har placerat min blogg i Borgholmbloggkartan.se!

Sen så händer det ingenting. Först trodde jag att det berodde på mitt domännamn, men det gör det inte. Sen trodde jag attd et kunde bero på temat som jag har valt men det tror jag inte att det är. Oavsett hur mycket jag tänker på vad det kan vara så hittar jag inget svar. Har sökt på internet men hittar ingenting. Någon av mina läsare som vet?

Nu har vi ätit middag och småkillarna är på maskeraddisco 🙂 De var så stolta när de gick iväg. Nja...de gick inte utan Fredrik körde dom. D fick pengar till att handla lite godis för där. De ska hämtas om en timme och jag hoppas och tror att de har roligt.

Själv sitter jag här och känner mig trött. Man blir ju det efter middagen. Det blev spagetti med köttfärssås och jag bara älskar den rätten. Får skylla mig själv om mitt blodsocker blir högt men då får jag väl ut och gå eller nått.

Jag gick in på Aftonbladet och skulle läsa nyheterna. Det var en rubrik som lockade mg. Man ville behålla barn med Down Syndrom  - Lämnades. Mamman till barnet ville inte ha den lille gossen så pappan sa att då tog han hand om det. Nu vet jag inte om man tycker att det är extra hemskt med tanke på att det var en mamma som inte ville ha sitt barn eller om det är extra fint för att det var en pappa som skulle ta hand om sitt barn ensam.

Jag som mamma kan inte låta bli att tycka att den mamman borde inte ha några barn alls. Hur kan man bara strunta i sitt barn? Visst, han har Down Syndrom, men herregud det är ett barn!

Usch. Jag blir bara så arg och irriterad. Stackars pojke. Jag tycker pappan är värd allt han kan få. All hjälp som han får är han värd att få. Allt för den lille gossens skull.

Nu ska jag göra lite nytta här. Ha en fin kväll mina vänner.

Intressant?

2 reaktioner på ”Bloggkartan.se – Ett mysterium

  1. lindasfamiljeliv

    håller med dig hur kan man välja bort sitt barn för att barnet har en sjukdom jag fattar inte de började nästan gråta när jag läste det.
    jag tycker varje barn är guld värt och det är ens allt
    .tycker inte hon ska skaffa barn då om hon tycker så

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: