web analytics
Gå till innehåll

Blommor och ljus

Idag var alla iväg utom jag så jag var ensam hemma. Jag gick ner en runda till stan. Inte för att det var vackert väder utan för att jag måste komma ut och gå lite. Det var rätt så skönt trots all snö som ligger i vägen. Jag gick inom Netto. Det skulle jag aldrig ha gjort. Jag kom ut med en ny dammsugare och en ångmopp. Men sen o andra sidan så var det billigt och jag har alltid velat ha en sådan där ångmopp. Den fungerade hur bra som helst kan jag säga.

Fredrik kom tack och lov och hämtade mig. Vi hämtade barnen på dagis och sedan tog vi in på pizzaplaneten här i stan och åt en smaskig pizza. Sen for jag hem och städade.

Pontus glad och lycklig när vi hämtade honom på dagis idag.

Hampus väntar så fint på maten som snart ska komma.

Fredriks bror skulle ha fyllt år idag om han hade fått leva. Vi åkte till graven och satte tulpaner och tände ett ljus för honom. Sedan gick vi vidare till minneslunden och satte ett ljus där för alla andra nära och kära som har gått bort. Min faster Saga skulle fyllt åt igår så mina tankar gick till henne med. Vi satte även en bukett med tulpaner. Sedan gick vi bort till pappas grav. Det var lika fint hos honom. VI satte tulpaner där med och tände ett ljus.

Så här fint var det på Tomas grav. Det är  3 år sedan han gick bort. Tragiskt. 

Här tänder Beatrice ett ljus i minneslunden.

Så här fin är pappas grav. Vi valde rätt plats. Det går att tända ljus där fast det blåser och blommorna står i lä fast det blåser. Gravplatsen ligger vid gången och där är alltid skottat. Det är lätt att komma till gravstenen och platsen. 

Idag när jag städade här hemma så högg det till i bröstkorgen på mig bara så där. Jag fick en enorm saknad efter pappa så det gjorde riktigt ont. Saknaden är verkligen stor. Det går inte en dag som jag inte tänker på honom. Jag har ljuset tänt vid vårt minnesbord varje dag.

Dagar kommer 
dagar går
Vi får vara rädda om 
tiden som vi får

God natt och sov gott!

Intressant?

4 reaktioner på ”Blommor och ljus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: