Gå till innehåll

Blöta barn

Vad vore livet utan kaffe? Sitter här just nu med en kopp o det smakar verkligen gott. Jag har jobbat en lång dag idag. Började 9:30 o jobbade till 16:30. Blir iofs bara 7 timmar men jag har ju en hel del att göra när jag kommer hem med.

Vi hämtade barnen hos dagmamman. Barnen var lagom blöta då de hade varit ute o lekt. Nackdelen med att det blir varmare och att snön smälter är att det blir så vått på marken. Har det dessutom regnat så blir det ju inte bättre precis. Jag fick ta min jacka o bära ut min minsting i så han inte frös o Hampus lånade sin brors jacka. Det är bra när de nästan har samma storlek 😉

Sen hämtade vi tvillingarna o det gick betydligt snabbare. Åkte hem o for ner i tvättstugan direkt. Jag ahr hunnit med två maskiner idag, men det blev inte den tvätt jag hade tänkt mig ta idag utan det blev småpojkarnas overaller 😉

Ska snart ner igen o sen lägger jag tvätten åt sidan till i morgon. Jag ska hålla kväll sen. De 4 minste barnen är i sängen och om en halvtimma så ska de stora lägga sig. I kväll är det The mentalist och House. Naturligtvis på samma tid. Antingen så är det inget bra på tv eller så sänder dom allt på en o samma kväll. Jag får spela in det ena o se det andra. Det är bara det att det man spelar in får man sällan tid till att se...så vilket ska jag titta på i kväll?

Ha en fin kväll och sköt om er.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

3 reaktioner på ”Blöta barn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: