web analytics
Gå till innehåll

Böda sand, Djupvik och Sandvik

Helgen har sprungit iväg. Vi har varit iväg med barnen så att de har fått leka och fiska. Vi åkte upp till Böda Sand och intog deras fina lekplats. Fikade där och såg på när barnen lekte. Sedan åkte vi till Djupvik och Sandvik. Fin natur med vackert hav. Där fiskade barnen. Själv satt jag först och njöt av utsikten. Sedan satte jag mig i bilen med dörren öppen och njöt av vinden som smekte min kind

page5page6page8 pagepage2page3IMG_7735IMG_7743

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.