web analytics
Gå till innehåll

Böda sands första dag

Vi kom vid middagstid idag men ändå känns det som vi varit här i dagar. Vi har hunnit med en del redan. Sakerna är på sin plats. Vi har druckit kaffe, ätit grillat och fått undan disken. Min säng är bäddad och det är där jag befinner nu.

Vi har varit inne i vattenlandet och badat. Ja barnen badade. Själv så tyckte jag att det var trångt överallt. Det är inte konstigt att det nästan är fritt på stränderna. De flesta verkar föredra vatten med klor. Jag är inte en av dom annars men barnen ville så gärna in där. 

Jag och Beatrice tog en långpromenad runt området. Det är stort här och vi hann egentligen inte gå runt hela men några kvarter blev det. I morgon har jag planerar stranden. Jag hoppas vädret blir lika fint som det går varit idag.

Ha en fin kväll mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: