web analytics
Gå till innehåll

Boka bilbesiktning över internet

God förmiddag. Det är fredag och solen skiner. så skönt. Jag är lite trött efter veckans bravader så det blir en lugn helg tror jag. Vi ska boka oss en tid för bilbesiktning här i Borgholm. att få en tid idag är lättare än vad det var tidigare. Man kan sköta allt via internet och det är ju smidigt. Dom flesta har idag lättare att boka tider över internet än vad det är att st i en telefon.

Det är så smidigt med att man kan betala över internet med. Man slipper tänka på att man ska ha kontanter med. För det är inte ofta man har det idag. Inte jag i alla fall. Jag tycker det är smidigare att använda sig av sitt visakort än att ha kontanter i sin plånbok.

Hur brukar du göra när det är dags för bilbesiktning för dig? Bokar du via telefon eller internet? Hur smidigt för dig är det att använda sig av internet och deras system som de har?

Ja alla är vi ju olika och alla tycker vi olika. Det är nog tur det. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen blir det att gå iväg till skolan och lyssna på Pontus nr hn pratar om hans och Trulles äventyr tillsammans. ha en fin dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: