web analytics
Gå till innehåll

Bombaderad med några bilder

Jag har inte kunnat lägga in bilder på ett tag tack vare virus i datorn. Jag tror att det var på grund av det iaf. Nu tänkte jag slänga in en bildbomb vilket innebär massor med bilder från veckan som gått.

Jag och Fredrik var på Kina restaurangen och jag var duktig som bara tog sallad och frukt.

Ett kort på min vackra dotter Stéphanie

En liten Hampus som är lycklig och glad

Detta är BEatrice i ett nötskal 😉  Hon har ätit en blå klubba som gör att tungan blir blå. Naturligtvis så visar hon den 😀

En lika glad Pontus.

Här har vi våra katter. Den svarta är Sotis. Det är den katten som vi fick hit när han var ca 3 veckor gammal. Den vita med lite brunspräcklig i är Skruttan. De två kom inte först överens. De var tvungna båda två att visa att de var dom som bestämde. Nu leker dom tillsammans och sover i hop. Det är dags för kastrering och sterilisering för några kattungar vill vi inte ha.

Här står Hampus till vänster. Han ser lite lurig ut 😉 Undertill så är det Hampus som pussar sin lillebror Pontus. Till höger har vi Hampus och Benjamin.

Hampus, Beatrice och Pontus är till vänster. Undertill så har vi Hampus och Benjamin. Till höger står Hampus och Beatrice.

Idag tog vi en promenad till Sjöstugan här i stan. Det är där vi brukar vara när vi badar vid havet. Det var något kallare idag och det var is på vattnet. Men på själva stranden så var det ändå rätt så bart. Förutom där parkeringen är. För där har de lagt upp alla snö från stan.
Här undertill till vänster har vi Stéphanie som gungar med Pontus. Undertill så leker barnen vid elefanten som jag kallar den för. Den ser ut som en elefant. Till höger har vi Fredrik som kör Hampus och Pontus.

Barnen leker för fullt.

Underbar natur.

Det var lite bilder det. Vi har varit hemma en stund nu. Dags att fixa något att äta snart. Väntar hem sonen bara. Vet inte riktigt när han kommer men det blir innan kvällen är slut iaf. Ni får ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Bombaderad med några bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: