web analytics
Gå till innehåll

Bombhot i Borgholm

Jag sitter på bussen när min tonårsdotter ringer och säger att det är bombhot på skolan så blir man naturligtvis orolig. Hon berättade att alla elever på skolan fick evakueras och de hamnade på Ölands gymnasium. Hotet hade kommit in via telefon enligt någon nyhetssida och via sociala medier via andra. Vad som är vad vet jag inte men det verkar som att det är ett tomt hot i alla fall och det är jag innerligt glad över.

Jag sökte på Internet om information om detta bombhot och fick då läsa att det var en liten hemmagjord bomb i söndags som small och det inte så långt härifrån. Inget jag visste om och inget jag hört något om heller. Enligt nyheterna så kan det finnas något samband.

Kan det vara ungdomar som har tråkigt? Eller är det allvarligare än så här? Jag hoppas på  det förstnämnda av två onda ting. Bara ordet bombhot känns så långt borta från min värld man  kan komma men ordet skrämmer mig som om det stod bakom mig och tickade. När man hör ordet bombhot så tänker jag på krig. Hur kan det komma sig att ett bombhot har kommit hit till ön?

Min dotter skulle höra av sig när de fick gå tillbaka till skolan. Poliserna skulle gå igenom skolan innan eleverna fick gå in och det är jag också innerligt tacksam för. Vill ni läsa mer om detta så gå in på aftonbladet eller på 24 Kalmar. De skriver om händelsen där.

Bombhot Borgholm

Läs även andra bloggares åsikter om Bombhot, Borgholm, skola, Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: