web analytics
Gå till innehåll

Bonde söker fru

Ikväll är det Bonde söker fru. Jag brukar inte se på det men denna gången ska jag göra det. Det är en Ölänning med i programmet och då måste jag ju bara se det. När jag först kom hit till Öland för 7 år sedan så såg jag kameler när vi körde runt och jag tyckte att det var häftigt. Den mannen som äger dessa kameler ska vara med i årets Bonde säker fru. Här kan ni se vem som ska vara med denna omgången.

Jag ska även se Alcatraz som kommer i kväll. En ny serie som börjar idag. Jag har kvällen bäddad redan med andra ord.

Jag är helt slut redan så egentligen så skulle jag kunna gå och lägga mig för att sova men då försvinner ju hela kvällen och jag missar mina program.

Jag hoppas ni alla har haft en fin dag. Ha en fin kväll.

1 reaktion på ”Bonde söker fru

  1. Lotta

    Jag tittade i gårkväll o brukar följa programmet, tycker det är trevligt. Han från öland var som en gullig tomte, hoppas han får många brev så vi får följa han i höst.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: