web analytics
Gå till innehåll

Borta bra men hemma bäst

Då var semestern avklarad för denna gång och vi hade tur med vädret och det blev nästan bad varje dag i det underbara havet. Allt flöt på bra denna gången. När vi ibland har haft minisemestrar så har det alltid hänt någonting. Det har varit extrapengar som man har fått slänga ut för att man har glömt något eller så har det hänt bilen någonting. Att det inte hände något denna gång var kanske för att Fredrik arbetade. Vem vet hahaha.

Nej det var skönt med sommar och sol och Fredrik fick bara ett larm. Visst var han i tjänst men han kunde ändå läsa en bok och bada han med. Men det har inte alltid varit så. En gång så gick vår bil i sönder och när man står i ett dikeskant nästan  mil hemifrån  och inte vet hur man ska ta sig hem så är det inte s roligt. Man har ju inga bildelar med sig heller precis. Denna gång så hade inte ens det hjälpt för motorn hade rasat.

Om det nu skulle vara så enkelt som att det bara var bildelar man behövde så var det stora problemet ändå att vi stod i en dikeskant. Det hade inte hjälpt att beställa via nätet utan det hade fått bli ett köp på något företag som finns i den verkliga världen. Annars är väl Mekonomen det första jag kom att tänka på. Det finns säkert så många fler men vissa namn etsar sig kvar i minnet 🙂

Det är ändå skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst heter det och det stämmer så bra. Nu blir det full fokus på det kommande bröllopet. Nu är det bara  dagar kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: