web analytics
Gå till innehåll

Borgholm by night

Jag trodde inte mina öron när stora sonen kom in och sa att det haglade. Tittade ut och visst var det väl så. Stunden innan hade vi suttit i trädgården och pratat. Vädret växlar fort. I morse var det kallt som bara den. Sen kom solen ocj sedan haglet. Vad kommer härnäst? Snö?

Idag har jag jobbat några timmar. Jag trivs där. Vi pratar fikar och bara finns. Sjunger och spelar. Det är mycket mysigt faktiskt. Efter jobbet så tog jag och Maria en fika på stan. Sen gick jag hemåt men på halva vägen mötte jag min dotter och svärdotter som skulle ner och fika. De bjöd med mig så det blev en Loka och en chokladbulle.

Det är skönt det är fredag. Vi ska bara umgås och finnas till. Pontus är hos en kompis och ska sova där till i morgon. Första gången han sover borta. Det är inte så långt härifrån om det skulle vara något. Beatrice ska vara med kompisar hela helgen. Roligt för henne att göra något skoj med kompisarna.

Själv blir det att se på Let´s Dance ikväll och på Gladiatorerna i morgon. Det blir nog en lekplats med i helgen. OM det blir fint väder ska jag kanske tillägga. Är det riktigt skönt så blir det kanske en tur i skogen med Sally med. Vi får väl se vad helgen har att erbjuda.

Bilden nedan är tagen häromkvällen. Det var en regnig kväll men det var halvt om halvt uppehåll. Det vill säga det duggregnade. Man kan väl säga att det var Borgholm by night

Borgholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: