web analytics
Gå till innehåll

Borgholms Cruising 2015

Tjusiga bilar på hög nivå

Ja det var mycket folk i stan igår. Vi gick ner en sväng vid middagstid men det var smockat med folk då. Vi gick Storgatan ner i alla fall. Det fanns många fina bilar och lastbilar som stod uppställda längst gatan Lastbilarna stod dock nere vid hamnen. Vi gick hem för att äta lite och dricka lite kaffe. Det blev att sitta i trädgården för det var så skönt väder. Sen gick vi ner en sväng till på eftermiddagen och det var lika mycket folk då. Vi gick och handlade till middagen och fixade till tacos och sedan gick vi ner igen för att se de fina bilarna köra längs Storgatan.

Det kostade pengar för de som ville visa upp sin bil. Först förstod jag inte varför och det hade tydligen väckt ilska mot några av bilförarna. Det kostade 100 kr och personligt så förstår jag inte varför folk blev arga för det. Allt kostar idag och 100 kr är inte mycket. Det stod något om att de som körde sin bil såg ju inget som hände på torget. Man avgör ju själv vad man vill göra och det gäller ju även uppvisningarna av bilarna med.

Nedan ser ni bilder från gårdagen.

Cruising

Cruising

Cruising

Cruising Borgholm

Cruising

Cruising Borgholm

Cruising Borgholm

Cruising

Bil

Bil

Kevin Walker

Hampus

Kevin Walker

Tjusig bil

 

Fina lastbilar och annat smått och gott

Lastbilar

Lastbilar

Lastbil

Traktor

Traktor

Traktor

Såg

Lite bilder på bilarna som stod uppställda i stan

Bil

Bil

Borgholm bjöd på underhållning

Borgholmsbandet The Soutbounds spelade för fullt. Mycket duktiga killar. Vi stod en bra stund och lyssnade. Vi var nere på dagen och hörde dom spela med. Robin Davy och Tove kom också med till stan. Det var roligt 🙂

The Southbounds

Ungdomar Borgholm

Ungdomar gravid

När vi kom hem så satt vi lite i trädgården. Det var så skönt väder ute. Lite ovanligt när det är Cruising kan jag säga. Det brukar blåsa kallt på kvällen och ibland har det regnat.

Mys i trädgården

Gravid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: