web analytics
Gå till innehåll

Början på dagen

God morgon. Hoppas allt är bra med er. Själv sitter jag med en kopp kaffe och känner att lugnet har sänkt sig. På morgonen är det mestadels hektiskt här hemma. Speciellt vid denna årstiden då det är kallt och ruggigt. Man ska ha skor och jacka och helst rätt skor och jacka då. Barnen samlas i hallen och helt plötsligt så förvandlas vår hall till en plats som råder kaos. Alla ska ha tag på sina skor och alla ska ha tag på sina jackor.

Naturligtvis så ligger den jacka de ska ha tag på under alla de andra. Vad gör man då? Jo man slänger ner de andra jackorna för att få tag på sin egen och sedan försöker man komma fram till ytterdörren för att komma ut i den friska luften.

Man ser en sko ligga på ena hållet och den andra ligger på andra hållet. Nyligen stod de fint bredvid varandra i skohyllan men på något sätt så fick dom vingar och kom i från varandra. 15 minuter senare är vi iväg och lämnar barnen. Jag kommer hem och får hoppa över alla de andra skorna som råkat komma ner på golvet mitt i hallen.

Vad gör jag då? Jo jag gör som barnen. Kliver över dom och går direkt bort mot kaffekokaren och lagar till två goda koppar kaffe. Sen äter jag frukost och sitter här en stund och läser nyheterna. Sen går jag till hallen där det ser ut som ett bombnedslag med alla skor utspridda över golvet.

Japp. Jag hade att göra ett litet tag där och nu sitter jag med min andra kopp kaffe och njuter av lugnet.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: