web analytics
Gå till innehåll

Borta bra men hemma bäst som det heter

God förmiddag. Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit som en stock. Vaknade dock tidigt men låg kvar en bra stund. Idag har barnen studiedag så det blev en lugn morgon.  I veckan som gick åkte vi ner till Eslöv för att där sedan ta bussen upp till Stockholm. En omväg kan många tycka men vi var nere och hälsade på släkt och vänner med. Skulle åka och hälsa på en annan vän med men hon var sjuk när vi åkte ner. Tänkte då att då tar vi henne på hemvägen men tiden räckte inte till.

Vi åkte upp till Stockholm och tog båten till Åland. Dansbandskryssning. Wizex var på båten men de underhöll inte på dansbanan. Synd för de var duktiga. Istället fanns det andra dansband på plats som inte kunde spela. Men men, vi fick lite lugn och ro i alla fall. På vägen hem från Stockholm så svimmade min dotter hela tiden. Jag och Jonatan stod i gången på bussen för att hålla upp hennes ben och mellan varven fick vi spruta vatten i ansiktet på henne så hon vaknade till. Jag hoppas att doktorerna snart kan se vad det är för fel.

Vi var nere i Skåne i fem dagar. Nu är vi åter tillbaka på Öland. Borta bra men hemma bäst. Vi åkte hem i lördags. Innan hemfärden så åkte vi till Emporia i Malmö. Där finns ju hur många affärer som helst men det var ingenting för mig. Det var för mycket folk överallt. Jag har svårt för det ibland. Känner mig innestängd. Men nu har jag i alla fall varit där.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: