web analytics
Gå till innehåll

Bowling med familjen

Åh vad jag saknar den tiden då jag hade alla mina barn hemma. Saknar gemenskapen vi hade. Vi gjorde en massa roligt tillsammans. Vi bowlade, gick till badhuset. Campade, spelade golf. Vi gick ut och åt god mat på restauranger. Det var ofta folket vände på sitt huvud när vi kom. Vi var rätt många. Men det var så roligt!

Ikväll fick jag tillbaka en stund från den tiden. Vi åkte till Kalmar för att bowla. Vi var 10 personer så vi fick ha två banor. Två av mina barnbarn var med. Vi var inte alla men vi som var där hade superroligt 🥰 Jag förlorade med ett poäng. Fredrik hade turen att få ner en kägla mer än jag. Lite störigt! Men vinsten för mig låg i tiden jag fick tillsammans med min familj.

Dagen idag har gått fort. Tycker tiden springer iväg. Idag har det varit superskönt väder. Varmt och gott. Jag kunde känna våren. Härligt!

Jag hoppas att ni har haft en fin vårdag. Önskar er en fin kväll. Kram kram ♥️

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.