web analytics
Gå till innehåll

Bowling på Harry´s

Idag har Hampus varit på kalas på Harry´s. Det låter som att det skulle vara en fest i baren när man nämner Harry´s men det var oskyldigt jag lovar. De var ett kalas för en i hans klass. De bowlade och åt pizzabuffé. Han hade haft roligt. Pontus däremot mår inte så bra. Han har frusit hela dagen och ikväll var han varm. Feber och ont i huvudet. Jag som hade tänkt ta barnen till pulkabacken i morgon så de fick åka pulka innan snön försvinner igen. Tyckte att det var så milt i luften och att det smådroppade istället för snöflingor. Men i skrivande stund så är det kanske lika bra för vi ska ha kroppkakor i morgon och det tar sin lilla tid. Barnen har några dagar till och vara lediga så jag hoppas vi hinner med en liten utflykt innan de börjar igen.

Jag var sen med att få upp julpyntet förra året och jag är sen med att få ner det i år. Jag har börjat i alla fall och har inte så mycket kvar. Ändå hade vi mycket lite uppe i år. Ja jag vet, jag är slö ibland. Men det är för att jag tycker det finns roligare saker att göra. Vi har i alla fall fått lite undanplockat och vi får fortsätta i morgon. Kanske gör jag det när de andra skalar potatis 😉 Jag kan inte göra det på grund av olika orsaker. Några av dom är för mina leder och en annan för mina eksem skull. Det brukar vara jobbigt med eksem under dessa kalla månader. Min mage är full av kliande eksem men det börjar bli lite bättre nu i alla fall.

Jag ska ta mig en varm dusch tror jag. Sen ska jag renbädda sängen och kanske fortsätta läsa min bok som jag påbörjat. Jag har alltid svårt att komma in i nya böcker. Denna tyckte jag var otroligt svår men det kan ha med att göra att min koncentration inte varit helt på topp. Vi får väl se hur det blir med den saken i kväll.

Kram på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: