web analytics
Gå till innehåll

Bra både för plånboken och för miljön

God kväll. Hoppas ni har haft en fin dag så här långt. Här skiner solen men det märks att det är höst för det är kyligt ute. Vad gör ni då? själv sitter jag här och surfar runt lite på nätet. Hamnade på en sida med begagnade reservdelar till fordon. Det fick mig att tänka tillbaka då jag var tillsammans med min dotters pappa. Han hade en bil som hade sett det mesta här i världen. Bilen  var långt ifrån fin och vi fick putta igång den här bilen nästan varje gång vi skulle någonstans. Inte det enklaste kan jag säga. Vi sökte efter de reservdelar som behövdes till bilen men det var svårt att hitta dom. Jag trodde det skulle vara enklare egentligen. På de ställen vi hittade reservdelarna så var dom så dyra. En dag så sprang vi över dom till ett billigt pris. Därför de var billigare var att de var begagnade men de fick bilen att gå som en klocka.

Nytt är inte alltid bäst Det finns begagnade reservdelar som gör sitt jobb och det till ett mycket bra pris. Det är inte bara bra för plånbken man har utan även för vår miljö. Två flugor i en smäll med andra ord.

Nu ska jag ha mig en kopp kaffe. njut av dagen och sköt om er.

Begagnade reervdelar

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: