web analytics
Gå till innehåll

Bra fönster med kvalité

Det är mitt i veckan och det ser väldigt grått ut där ute. Jag längtar tills det blir varmare igen så  man kan ha dörren öppen utan att frysa. Det är kyligt och fuktigt i luften.

Vi har pratat om att byta ut fönsterna här hemma. Det kostar lite grann så man får ta några fönster i taget. Satt och funderade på vilka fönster som verkar vara bäst. Surfade runt lite och kom till Nordiska fönster som sidan heter. Dom erbjuder högkvalitativa fönster. Dessutom med prisgaranti.

Jag läste lite om dom och de verkar vara bra. De heter PVC och är en förkortning av Polyvinylklorid. Materialet är inte organiskt vilket är en stor fördel inom byggindustrin står det. Det som fångade mitt intresse var att det stod att PVC fönsterna är UV-behändiga. De kan inte skadas av röta och de är dessutom åldersbeständigt. PVC lämnar 30 års garanti på vit kulör oh 10 år på övriga kulörer.

Det låter bra tycker jag. Det är många fördelar och det är ju aldrig fel. Jag ska nog ta ett snack med mannen min och se vad han säger.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: