web analytics
Gå till innehåll

Bra tips för dig som har diabetes

Jag är diabetiker och då måste man vara extra försiktig med vad man stoppar i sig. Man måste mäta sitt blodsockervärde ofta så att det inte blir för lågt eller för högt. Det är ingen lek om jag säger som så för det är en hel del jobb med det. När jag fick min diagnos för fyra år sedan så sökte jag efter information om diabetes men det var inte så enkelt. Jag tyckte det stod likadant på alla sidor och det gav mig inte så mycket om vad andra människor egentligen hade det i sin vardag med sjukdomen.
Jag hamnade på en sida som verkligen har med mycket a det som jag undrade över och där fick man många fina tips om hur man ska ta hand om sin diabetes. Det finns texter som ska fungera som styrka till dom som har diabetes. Läs bloggen här.  De har just nu fem testfamiljer som testar MODZ mätare och i bloggen skriver de om sina erfarenheter. Det tycker jag är otroligt bra för det är ju från dom man vill höra hur det är och hur det fungerar. Har ni facebook så gå gärna in på deras sida där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: