web analytics
Gå till innehåll

Brända katter

Idag har jag två småpojkar hemma. Pontus är hostig och dan och Hampus är lite smått förkyld även han. Pontus sover så gott nu iaf. Vi har varit ute hos min svärmor under förmiddagen. Det är jättefint väder ute. Varmt o skönt. Man kan ibland inte tro att man är inne på slutet av September.

Vi skulle ha sett på Berg flyttar in och programmet efter den. Kommer inte i håg vad den hette men det var den nya komediserien som började i går. Precis lagom till Berg flyttar in så gick strömmen på hela ön. Becksvart var det. När kl var 21:30 så gick jag o lade mig.

Jag hann preci hem i stort sett o tur var ju det. Tycker inte om att cykla i total mörker. Jag var ju på föräldramöte i går o det gick så bra så.

Läste i expressen att de jagar en djurplågare. En man som tänder eld på katter. Hur kan man vara så rå av sig?! Den som inte är snälla mot djur har inget hjärta!

Funderar på om jag ska göra pannkakor. Svärmor gjorde plättor till barnen innan o jag blev så sugen på det. Barnen älskar ju pannkakor så det blir ju uppskattat 😉

Intressant? 

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: