web analytics
Gå till innehåll

Brandskydd ett måste

Det är minusgrader ute men vad har man att vänta sig denna årstiden. Jag skulle vilja gå i ide och vakna upp i mitten av mars. Det hade varit lagom att vakna till fåglarnas kvitter. Eller hur? Häromdagen var det en villabrand några km härifrån. De som bodde i villan klarade sig som tur var. Min värsta mardröm att det ska brinna i huset. Jag har en brandman till make men vad spelar det för roll när elden lever sitt eget liv? Vi har brandvarna lite överallt här hemma för att vara på den säkra sidan. Brandskydd är ett måste för man vet aldrig när olyckan kan vara framme.

För flera år sedan så var det någon som skrev på en sida att de lätt kunde bränna ner huset, samt så var det en som skrev att den ville jämna huset till marken. När man läser sådant så kan man inte låta bli att rysa till och ställa frågan hur folk är funtade. Det är inget man skämtar om. Det gjorde dom nog inte heller, men med tanke på det så blir brandskydd ännu mer viktigt.

Då jag har en brandman till make så har han koll på det viktiga här hemma. Men man vet aldrig när en olycka är på väg. Kan man verkligen skydda sig mot allt? Man kan bara hoppas.

Brandskydd

1 reaktion på ”Brandskydd ett måste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: