web analytics
Gå till innehåll

Brännskadade barn på dagis

Så hemskt! Jag läste i aftonbladet om pojken som hade bränt sig så hemskt under ett blöjbyte så hans hud hade lossnat på rumpa och ben. Hur i hela fridens namn kunde det vara så varmt??? Man lämnar sina barn till personalen och man tar för givet att de ska ta hand om ens barn. För det är precis det dom får betalt för. Jag hade nog aldrig vågat lita på dagis eller dagmamma efter en sådan händelse. Om det hade hänt mina barn menar jag. Föräldrarna till detta barn har anmält händelsen vidare och jag hoppas verkligen att de får svar på sina frågor, men som oftast så skyller dom på varandra hela tiden. Inte föräldrarna men de som bär ansvaret!

Det är så att man ryser i hela kroppen. Så fruktansvärt hemskt. Stackars lille kille!

Idag ska vi hem till svärmor en stund och sen har jag att göra med min tvätthög som måste vikas o läggas in i skåpen. Nu gjorde jag inte det i helgen som gick så jag får dubbelt upp idag, men det var ändå skönt o slippa det under helgen.

Annars blir det samma vanliga. Plocka, städa och diska. Vad ska ni hitta på med då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: