web analytics
Gå till innehåll

Bridesmaides

Då har snart denna dagen och flugit iväg. Det är inte klokt vad det har blåst idag och kallt med. Jag har inte varit ute så mycket idag men jag har varit i affären två ggr. Ena gången för att handla mat och den andra gången för att handla onyttigt godis. Jag kunde unna mig godis idag. Sockernivån låg jättebra och har gjort det hela dagen. Blev så förvånad när jag tog värdet i morse. Då låg det på 5,6. Efter måltiden så låg den dock på 9 men det gick snabbt ner igen.

Ungarna har spelat yatzy. Deras favoritspel numera. Det går inte en dag då det spelet inte kommer fram. Själv har jag gjort smycken i vanlig ordning. Har varit dålig med att fotografera men det kommer en dag. Kanske i morgon. Jag gjorde ett armband med länk där jag har satt dit berlocker. Den behöll jag dock själv. Det står Angel mitt i och sedan har jag ett hjärta, ett kors och en fjäril samt en där det står I love you på.

Skulle gått till graven idag hade jag tänkt men vi gör det i morgon i stället. Det är ju första advent i morgon så det passar bra att tända ett ljus då. Det vara i 4 dygn det jag köper så det är ju bra. Köpte även en bukett fina blommor som jag ska sätta där.

Nu ska samla in de 6 barnen så vi kan sätta oss och titta på film. Det blir Bridesmaides. Någon som har sett den? Är den bra? Jag har hört blandade åsikter om filmen så det ska bli intressant o se om den är bra eller dålig.

Ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: