web analytics
Gå till innehåll

Bröllopsbestyr är i full fart

Det är idag 2 mån och 27 dagar kvar tills jag ska gå längs kyrkogången fram till min blivande man. Var har alla de andra månaderna tagit vägen? När Fredrik friade till mig så där hastigt och lustigt så tänkte jag att det är ju ändå mer än 7 månader kvar. Vi hinner fixa allt som ska göras.

Nu börjar jag bli lite nervös faktiskt. Tänk om jag inte hinner bli klar? Jag är ju så dum så att jag vill göra allting själv. Då menar jag inte utan Fredriks hjälp utan jag vill göra dekorationerna, välkomstpresenterna och allt annat roligt som man kan tänka sig att ha när man gifter sig.

Jag har gjort en del men jag har en del kvar ändå. Jag vet inte riktigt hur många vi blir, men i dagens läge så är vi 65 st. Vi ska dessutom ha bordsplacering så det är ju nästan ett måste att få veta exakt vem som kommer så att det är rätt namn på tallriken hahaha.

Min klänning är förhoppningsvis snart klar. Jag vill ju gärna testa den en tid innan utifall att den skulle behövas justeras. Risken är ju att jag går upp i vikt innan det är dags kanske. Tänk alla sommarens läckerheter som jag förmodligen kommer ha svårt att stå emot...suck...men jag ska göra ett tappert försök iaf att hålla mig på den vikten jag har...eller kanske rentav kunna gå ner lite 🙂

Min klänning som jag ska ha är supervacker. Jag hoppas bara att jag kommer kunna bära den.

Jag är nästan klar med inköpen till barnen. Det är de tre minste killarna kvar. Sen är det ett par skor till stora sonen och skor till Fredrik samt kavaj. Sedan är alla klara med sina kläder. Det är mycket man ska tänka på. Men det har varit mycket roligt att planera detta bröllopet faktiskt. Speciellt med tanke på hur jag gjorde första gången jag skulle gifta mig.

Då hade jag 3 veckor på mig att fixa allt. Jag önskade att något skulle gå snett så jag slapp säga Ja, men det gjorde inte det. En del tänker kanske att det var väl bara till att säga nej, men så enkelt är inte alltid livet. Prästen som vi hade var höggravid med. Jag önskade att hon skulle åka in och föda samma kväll som vi skulle gifta oss men icke...hon kom som utlovat och stod där höggravid och lycklig.

Denna gången är det roligt att planera och det ska bli roligt att ha festen. Vi är enkla människor som tar det som det kommer, men visst är det lite nervöst ändå 🙂 Precis så som det ska vara.

Jag funderar på att göra min egen brudbukett. Mest för att jag vill att det ska vara så unikt som möjligt. Det ska vara jag så att säga. Jag tittar på nätet och ser hur man gör och vad man ska tänka på Får väl se hur det blir när det börjar närma sig.

Nu ska jag lägga barnen. Sedan blir det nog sängen för mig med. Ha en fin kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: