web analytics
Gå till innehåll

Bröllopsbestyr

Påsken har varit och det märks i min blogg. Jag har inte varit så mycket närvarande här men det beror på att jag har spenderat all min tid åt familjen. Nästan all min tid i alla fall. Vi har myst på¨som bara den och nu denna veckan så är det påsklov. Vi har inte gjort så mycket egentligen. De små såg Rio 2 på bio och Robin, Tove och Benjamin såg på The Amazing Spiderman 2. Stéphanie har varit med sin kompis och Beattice är med sin kompis. Hon kommer inte hem förrän i morgon.

Själv ska jag jobba idag och i morgon. Sedan är det helg igen. Var tar dagarna vägen?

Bröllopsplanerna är i full gång. Jag har beställt min brudklänning och den blir färdig om 40-50 dagar. Den blir figursydd och jag är lite orolig över om den ska passa eller inte. Är den figursydd så borde den ju passa men man vet aldrig ändå. Jag letar efter klänning till flickorna och har hittat några stycken. Får se vilken det blir av dom.

Det blir lite lättare att hitta kläder till killarna för skjortor och byxor finns ju lite överallt. Det gör klänningar med men killarna ska ju ha vita skjortor och det finns överallt. Vilken färg tjejerna ska ha än säger jag inte än för jag vet inte om jag får tag på rätt färg. Jag har funderat på om killarna ska ha samma färg på sina skjortor som tjejerna har på sina klänningar men jag vet inte om jag får tag på det. Vi får väl se.

En del har redan sagt att de kommer och det är roligt. Men de har ju 3 månader på sig de andra som inte har sagt till än. Tiden kommer springa iväg dock så jag försöker hålla mig uppdaterad när det gäller allt som har med bröllopet att göra. Det är mycket som ska fixas än och det tar sin tid.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till jobbet. Ni får ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: