web analytics
Gå till innehåll

Bus eller godis

Idag var små pojkarna på fritids och dagis. De har varit hemma de andra två dagarna. De tyckte det var roligt att komma tillbaka. Pontus hade varit i skogen med dagis. De har en Mullekoja där. Han ville visa den så efter jag hade hämtat honom så gick vi till skogen. Med oss hade vi Stéphanie och hennes kompis Erika.

Det var skönt och gå en promenad där faktiskt. Alla löv som låg på marken och höstens alla färger är vackra. Pontus visade Mullekojan och sedan gick vi tillbaka för att hämta Hampus.

Det är ungefär det som har hänt idag. Sprang in en runda på apoteket med idag. Sist jag var där så fick jag vänta länge innan det blev min tur. Idag så var det ingen före mig.

Det är dags att ordna med en gravdekoration till pappas grav. Någon som har några bra idéer om vad man kan göra? Jag har aldrig gjort en sådan men vill gärna testa. Visst kan man köpa en och det gör jag om jag inte får ihop en egen, men jag tycker det är roligare att göra egna.

Har ni tips så kom gärna med dom 🙂

Barnen gick bus eller godis i kväll. Stéphanie och hennes kompis Erika var så snälla och tog små pojkarna med sig. De hade fixat i ordning sig själv med 😉 Små pojkarna hade vanliga masker på sig. Några kläder under är inte lönt då de måste ha jacka på sig. De kan inte gå utan.

Nu ska jag fixa barnen i säng och sedan är det Bonde söker fru. Ha en fin kväll!

Intressant?

3 reaktioner på ”Bus eller godis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: