web analytics
Gå till innehåll

Bus, godis och tack

Det var halloween och barnen har gick sin runda tillsammans med mig. Jag var den enda som inte behövde klä ut mig *ler*

Många sa att det var i förrgår man gick och några sa att det förra helgen. Vissa sa att det var nästa helg. Barnen gick i kväll och de fick ihop en hel del. Det var många fler som valde att gå i går så mina barn var inte de enda 🙂

Hampus var ju med och och vid varje hus som de kom till så sa han att det var Halloween. Vid ett hus så bodde det en äldre tand och hon hörde nog lite dåligt för när Hampus sa: Det är halloween så frågade damen Hampus: Vad sa du? Vill du ha vin? Hampus tog sig för munnen och började fnittra o sa: Hon fråga om jag ville ha vin fnitter fnitter fnitter...skratt...

Många frågade barnen hur många de var o jag gick med tvillingarna och Hampus. Ja Robin o André och Isac gick också men vi gjorde som så att tre av dom tog höger sida medan de andra tog vänster sida. Själv gick jag nästan mitt på gatan och tittade till alla barnen.

Iaf så när de frågade hur många barnen var så sa alltid Hampus: Ke. Ett två och Ke. Han kan inte säga R nämligen så då blev det Ke i stället för Tre. T försvann också.

Jag tjatade på barnen att säga Tack varje gång de fick något. De sa ju det men jag ville ändå säga till dom så de inte skulle glömma det. Vid ett hus som de gick in till så sa Hampus innan jag hann sgäa något: Bus, Godis och Tack! Sen gick han in o ringde på med tvillingarna.

Stéphanie gick med sina tjejkompisar. De fortsatte att gå när vi hade gått in. Förstår inte hur de orkar. Jag gick två stora kvarter o jag var helt slut.

Hampus var inte utklädd han heller. Han tycker inte om det riktigt men han ville ju gå med iaf. Pontus var hemma med Fredrik. Pontus somnade innan vi gick och sen sov han hela kvällen och natten, men däremot så vaknade han jättetidigt i morse. Runt 4-tiden. Han kommer att vara trött i eftermiddag.

Ha en fin dag!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Bus, godis och tack

  1. malin

    Hejsan, fin blogg du har, kolla gärna in min där jag för tillfället skriver om hur jag & min man träffades, hur jag gick från att vara livrädd för han till att bli hans fru & mamma till hans barn som 19 åring 🙂 <3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: