web analytics
Gå till innehåll

Carpetvista – superfina mattor

Det är vinter och det är kallt. När det är riktigt blåsigt ute så är det skönt att sätta ner foten på en skön matta för det sprider värme i kroppen då. Jag älskar mattor och gärna får de passa in med övriga möbler i rummet. Jag kikade runt lite på Internet och hamnade på Carpetvista. Det är en sajt som har ett stort utbud på mattor i flera olika storlekar. Jag fastnade speciellt för en matta. Ziegler/Kazak Silver Washed heter den och den är mycket vacker, i alla fall i mina ögon. Den är tålig och den är maskinknuten. Den är tillverkad just för att passa in i rustika, romantiska eller som en kontrast i ett hem. De är tillverkade för att återge ett härligt vintage - intryck. Den matta som fångade min blick finns här under.

Carpetvista

Visst är den vacker? Den finns inte bara i detta mönstret utan det finns en hel del att välja mellan. Den skulle passa fint i mitt vardagsrum. Den hade brutit lite med möblerna och parketten som vi har och därför tror jag att den hade varit tjusig just i vardagsrummet.

Hos Carpetvista gör man ett tryggt köp med tanke på att de har 30 dagars öppet kö vilket jag tycker är bra. Det känns tryggt att man faktiskt kan ångra sitt köp om man inte är nöjd. Då de har detta erbjudande så tror de själva på sina produkter och det är ju positivt.

Jag ska kika runt lite mer på deras sida. Gör gärna mig sällskap!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: