web analytics
Gå till innehåll

Cashbacker.se

När jag handlar saker så vill jag ha det så billigt som möjligt. Det kan kallas att vara snål. Jag kallar det för att vara ekonomisk. Varför betala mer än vad man behöver? Ibland så kan det vara billigare på vissa ställen och ibland dyrare på andra. Det finns ställen som erbjuder återbäring när man handlar på internet och det är ju super det med. Cashbacker.se är en sådan sida. Man gör sig medlem helt kostnadsfritt och sedan besöker man butiken via deras länkar och handlar som vanligt. Cashbacker.se betalar sedan ut pengarna till ens egna bankkonto.

Just nu så har  Cashbacker en kampanj. Alla nya medlemmar får under 72 timmar (3 dygn) dubbel återbäring om ni handlar på nätet. Så spring gärna in och gör er medlemmar och tjäna lite extra de kommande tre dygnen efter ni har registrerat er. Jag som har barn ska in och kika. Jag hittade fina erbjudanden på kläder till barn. Isbjörn of Sweden. De har dessutom rea nu med. Nova Star märket är väldigt populärt och det kan man handla här va Cashbacker.

Fina erbjudanden

Jag har barn i olika åldrar. Det är både barn, tonåringar och unga vuxna. Jag tycker om butiker där man kan beställa till de flesta av barnen på ett och samma ställe. Det är inte alla som gör det för de har bara upp till vissa storlekar.  Ellos brukar ha det vi behöver. Där kan man handla till sig själv som vuxen med. Såg att de hade fina erbjudanden med nu. Går man in via Noa Noa så får man erbjudandet där.

Gå gärna in och ta er en titt. Glöm inte bort att ni får som sagt dubbel återbäring de första tre dygnen efter ni har registrerat er som medlem vilket är gratis att göra.

Detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: