web analytics
Gå till innehåll

Chatroulette – ett paradis för blottare

Chatroulette är som det låter en chatsida där man kan prata med andra människor. Enligt aftonbladet så hann de inte mer än logga in förrän de fick se killar leka med sig själv. Nyfiken som man är så var man ju tvungen att gå in o se om aftonbladet talade sanning...o det gjorde dom!

Så här står det i reglerna:

Terms of Service:

• Du måste vara minst 16 år gammal för att använda vår tjänst
• Chatroulette tolererar inte sänder obscent, recidivfara, pornografiskt material och vi kommer att blockera användare som bryter mot dessa regler att använda vår tjänst
• Använd "Rapportera olämplig video" för att meddela oss om olämpligt innehåll och vi kommer att vidta nödvändiga åtgärder
Ja det var ju bra regler men tyvärr så hålls dom inte. Det finns barn som är under 16 år som hänger där på chatten. Pedofiler och blottare har verkligen kommit till ett paradis. Jag hoppas att föräldrarna vet vad deras barn gör på datorn. Det gäller inte bara den sajten utan tyvärr så är det bara en av många.

Läste ni om mannen som hade gjort sina döttrar gravida 19 ggr? Vad är det för fel på människorna???

Man blir ju äcklad! Tur man har ätit mat och att det har hunnit att lägga sig. Har varit ute på en långpromenad med hundarna. Skönt väder men det är kallt. När ska våren komma med den sköna solen?

Jag ska upp o lägga mig. Har känt mig småkass hela dagen. Frysit och varit tung i huvudet. I morgon är sista arbetsdagen för denna veckan.

Ha en fin kväll o sköt om er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: