Gå till innehåll

Cheerios och glutenfritt bröd

Då var det dags och buzza på laktosfria produkter så som bröd och kakor. Jag buzzar även för Cheerios från Nestle. Jag är meedlem i Buzzador och får förmånen att ibland få hem produkter som jag testar ooch delar med mig av andra. Sedan berättar jag och dom som har testat produkterna för Buzzador och företagen får sedan veta vad vi tycker. Det är både roligt, gott och trevligt.

Brödet som jag fick hem var ett ljust och ett som hade lite mer frön i sig. Det var första gången som jag åt glutenfritt bröd och jag tyckte att det var jättegott. Det var luftigt och man blev mätt. Lite ost, skinka eller korv på så blev mackan fulländad.

Cheerios hade jag i mjölk och de var goda. Det var första gången för dom med. Jag brukar äta flingor när jag väl äter sådana här produkter men nu kan jag även tänka mig att äta dessa. Cheerios innehåller havre och jag tycker de är nyttigare än vanliga flingor.

Betygen för dessa produkter är 4 av 5 stjärnor. Jag rekommenderar dom verkligen. Speciellt brödet!

Glutenfritt bröd

Buzzador

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: