web analytics
Gå till innehåll

Chips med dipp

Ja då var det söndag...igen. Dagarna springer iväg. Igår skulle det bli en myskväll med lite chips och dipp och en film som gick på TV. Det slutade med att barnen gick en efter en.  Ja efter de hade ätit chips 😉 Sen så var det bara jag och Fredrik kvar.  Fredrik somnade dock på soffan så det var egentligen bara jag. Då gick jag upp och pysslade i stället.

Stjärnorna på slottet gick igår och det var Harriet Anderssons tur.  Jag tycker att denna gången var det sämre val av stjärnor. Nu menar jag inta att Harriet Andersson är tråkig men tittar man på helheten så finns det bara 2-3 st som jag tyckte verkade intressanta. Nu har jag sett dom jag har velat se så nu väntar jag med spänning till nästa säsong i stället.

Jag tycker de kunde variera stjärnorna lite mer. Någon skådespelare, en sångare, en komiker mm mm. Lite variation med andra ord.

Idag så ska jag fortsätta att ta lite på ovanvåningen. Har plockat undan där jag sitter och pysslar och ska fortsätta med det idag. Det tar plats fast det inte är så mycket tycker jag men det är skönt när man har allt på plats.

Nu ska jag ta m en kopp kaffe. Ha en fin dag.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Jag har placerat min blogg i Borgholmbloggkartan.se!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: