web analytics
Gå till innehåll

Christer Fuglesang orsakade skrattfest

Benjamin och Beatrice hade Christer Fuglesang på besök i skolan. Intressant för mig men tvillingarna visste ju inte vem han var. Hur som helst så blev det väldigt roligt för oss här hemma. Inte för att Christer Fuglesang var på skolan utan hur samtalet utvecklades här hemma. Benjamin sa att de inte ens var född det året som Christer Fuglesang blev uttagen till att få åka iväg upp i det blå. Benjamin är född 2002 och Hampus, hans yngre bror föddes 2006.

Som det kan gå

Då är ni trillingar sa jag. Men det kunde dom ju inte vara sa Benjamin för man kan inte bära två samtidigt. Hmmm.....sa jag och pekade på Beatrice. (Dom två är ju tvillingar så det går ju hur bra som helst. )
- Då måste ju Fredrik varit med två tjejer samtidigt! Säger Benjamin.

Ja vad menade han med det? Jag frågade hur han tänkte där men han var helt inne på att det var så. Jag sa att det måste ju varit jag som varit med två män för att kunna fått denna trio. Han förstod först inte men sen gick det upp ett litet ljus 🙂

Ja jag fick ett gott skratt. Inte bara jag utan resten av gänget i rummet. Jag skrattade så jag grät. Läser man igenom det jag har skrivit så har man kanske svårt att förstå att det faktiskt var så roligt men det var det. Tack Benjamin för skrattet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: