web analytics
Gå till innehåll

Cluedo och fotbollsmatch

Helgen började superbra. Vi skickade iväg inbjudningskorten häromdagen och igår så landade dom i brevlådorna till de som vi bjudit. Min goaste väninna från Eslöv ringde men jag missade naturligtvis det så jag ringde upp. Det var så roligt att prata med henne. Det är inte så ofta som vi hörs men vi båda vet att vi finns där ändå.

Idag ringde en annan kär vän till mig och jag blev otroligt glad för det är en vän som jag inte har träffat på 9 år. Inte sedan jag flyttade hit till Öland. Helen som väninnan heter var en vän som jag hade otroligt nära kontakt med under en period i mitt liv och hon kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta. Lika mycket som Carina har.

De båda kommer till bröllopet och det ska bli otroligt roligt att få ha dom nära igen om så bara för någon dag.

Det var fotbollsmatch för Robin idag. Det var kallt men det blåste lite med så det var väl därför. Jag och Maria gick lite tidigare för vi skulle hem och fixa med maten så vi kunde äta i normal tid innan det blev försent. Vi skulle ha grillat men det blåste för mycket. Men gott blev det ändå.

Ikväll har vi sett gladiatorerna och det gick inte alls som jag ville att det skulle gå. Det var motsatt person som vann och som gick vidare till semifinal. Man kan inte få allt här i världen. Förra veckan så gick det bättre. Efter Gladiatorerna så spelade vi Cluedo.

Första rundan gick ju fort för Robin misstänkte en person som mördare och han gissade på vapnet och vart personen hade blivit mördad och tog rätt direkt. Helt otroligt. Ja det blev en snabb första runda men den andra rundan tog lite längre tid och där vann jag 🙂

Nu är jag dödstrött faktiskt så det ska bli sängen. Ska bli skönt och få lägga huvudet på kudden. Har varit vaken rätt så länge nu och jag vaknade ju tidigt i morse. Några barn som inte ville sova länge i morse kom och frågade om de fick ta glass....kl 8 på morgonen?! Vad trodde dom? Nej det blev ingen glass. Sen kom nästa fråga: Får vi gå till skolan?

Jag trodde att jag drömde för inte kunde jag ha hört rätt? Jo dom ville till skolan men bara vara på skolgården och spela kula. Varför inte spela kula här hemma för? Ja barn är roliga.

Nu ska jag natta mig. God natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.